Ujian Saringan Kelayakan mengambil MP Matematik Tambahan Ting 4

PT3 dah tamat. Macam biasa, nanti hangat nak memilih elektif dan nak masuk kelas mana. Ada sekolah yang kadang-kadang permintaan tinggi untuk masuk ke kelas sains atau kelas-kelas yang menawarkan matapelajaran Matematik Tambahan. Keputusan PT3 dapat Math D or E pun nak amik kelas akaun yang menawarkan Matematik Tambahan. Sampai bawa ahli keluarga kadang-kadang merayu. So ujian saringan kemahiran asas ini memudahkan cikgu-cikgu membuat penilaian dan mengumpul data. Ujian ini perlu dibuat dalam masa 30 minit. Markah akan terus dipaparkan setelah pelajar selesai menjawab.

Cikgu boleh ambil borang ini jika mahu laksanakannya. Borang ini adalah hasil dari rakan guru kita juga. Cikgu boleh klik dan borang ini akan jadi milik cikgu dan cikgu boleh dapatkan datanya. Ianya akan berada di dalam Google Drive cikgu. Cikgu juga boleh edit ikut keperluan.

https://docs.google.com/a/yes.my/forms/d/1x2KzxK7v584bvfq9XKDG-2SoPM_NQc4q_oEgo7PrEhg/copy

Terima kasih Cikgu Hayati Aini Ahmad dari SMK Bandar Baru Sungai Long. Beliau telah mengambil masa lebih dari  sebulan untuk menghasilkan form ini kerana masih dalam fasa cuba-cuba dan sekarang hasilnya sangat memberansangkan. Tahniah dan terima kasih cikgu.

Jika anda rasa tulisan ini bermanfaat, silalah LIKE & SHARE agar terus dikongsi oleh semua orang dan bermanfaat buat semua.